Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Sirius – avlshan

Mechlenborgs white Sirius,

Mechlenborgs white Sirius

Sirius på stranden
Helnæs hundeskov/strand februar 2014

Fakta om Sirius:

Født 5/4-2010

MDR1: +/+ , DM: N/N,  dvs ikke bærer.

HD: B

AD: O

vægt: 45 kg

højde: 66 cm

Udstilling: Sirius er Dansk Champion

Sirius er en stor og meget rar fyr. Han har tidligere trænet redningshund sammen med mig ved beredskabet i Nyborg. Desværre er Nyborg afdelingen lukket ned.

Så i dag træner vi selv spor og eftersøgning på marker og i skovene omkring os, og er der et får der skal hyrdes er han også frisk på det.

 

Sirius tilbydes til avl med passende tæve.

 

15/12-14

Sirius og Nova har parret og midt i februar 2015 håber vi nu på små uldtotter :-)

22. Juni 2013

For 2. gang i sit liv er Sirius blevet far til Nova og hans hvalpe. Og atter har den store dejlige dreng været far med stort F. Passet og plejet de små og holdt øje med hele fødslen fra kanten af fødekassen :-)

Oktober 2012
Sirius er blevet far. Han følger nøje med i hvalpenes liv. Stod og lå troligt i døråbningen under hele fødslen. Og i de efterfølgende dage har Nova og hvalpene fået hans store opmærksomhed. Hvalpene bliver slikket og passet når Nova er udenfor og gøre hvad hun nu skal. Og ellers ligger han på gulvet i stuen -nær fødekassen eller i gangen udenfor stuen og passer sin familie.Om natten sniger han sig op på luftmadrassen hvor vi sover- ved siden af fødekassen :-)

August 2012
Sirius er nu 2 år og 4 mdr. Han er blevet en voksen herre der godmodigt og bestemt passer sin flok og de mange hunde som besøger os. Når Sirius er tilstede er der aldrig ufred.
Han er netop blevet Dansk Champion og er klar til at parre Nova der i disse dage nærmer sig højløbsk

IMG_4231

Billede: Sirius på Spejdernes lejr juli 2012 i Holstebro sammen med 37.334 deltagere :-)

December 2011

Sirius er klar som avlshund. Så om alt går vel skal han og vores egen Nova parres i løbet af eftersommeren 2012.

Sirius er nu 1½ år. Han er stadig en god og mild dreng.
Han er netop blevet røngenfotograferet hos vores dyrlæge Bille Ruwald. Det forløb som det skulle, og på udstillinger klarer han sig også rigtigt fint.

April 2011
Sirius er nu 1 år og har netop rundet de 40 kg. Han er en stor køn dreng og stadig lige god og venlig. Sirius er blevet udvalgt som min nye redningshund og vi er ligeså stille begyndt at træne med de andre ved Nyborg redningshunde igen. Det er så dejligt at være tilbage, selvom jeg har haft en del kontakt siden Aslan døde i vinter. Men det er skønt at have hund med igen.

 

IMG_3419

Sirius og min søn på udstilling 2011

September 2010

Sirius er nu en meget venlig og glad dreng på 5 mdr. Han er netop blevet vejet til knap 30 kg. :-) Og lykkeligvis har han også samme rolige og godmodige temperament som vores tidligere hvide schæferhan.

Så fik vi en lille dejlig ny hanhund. Sirius. Han blev født i vores eget kuld den 5. april.

Mechlenborg white Sirius’ stamtavle.