Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Uanmeldt kennelinspektion

Så fik jeg uanmeldt kennelinspektion fra klubben. Har sommetider tænkt på hvad de mon ville kigge på når de en dag kom på besøg. Har lidt for ofte læst i klubbladet om kenneler der blev lukket. Og tænkt det var godt klubben havde taget initiativ til at tjekke kennelerne af. En kennel er jo desværre ikke altid en sikkerhed for kvalitet.

 

Så da Gitte og Linda fra bestyrelsen pludselig stod her kl kvart i 9 torsdag aften, 3 dage før min søns konfirmation. (som vi skulle holde herhjemme i telt for 45 mennesker), modtog jeg dem lettere stresset. Tanken om hvad de syntes om mine hunde og kennel fik ikke stressniveauet til at falde :-). Men de var meget venlige og tilbød at komme igen en anden dag. Men nu var de kørt den lange vej så jeg bød dem ind og de blev vel taget imod af mine meget glade hunde i gårdspladsen. De fik forevist hus og have og stillede undervejs spørgsmål omkring hundene.

 

Herunder finder i
rapporten fra kennelinspektionen.