Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Hvalpekøberne siger…

Skrevet af Tanja Noyons, d. 12-04-2010

Hej Joan og jer som tænker på at forøge jeres familie.

Vi har købt vores dejlige vovse Bluey, som er fra andet kuld, hos Joan og co.

Jeg vil gerne fortælle andre hvalpe købere, hvor rart det har været at købe en hvalp hos jer.

Da vi har haft en meget følsom og omkostningsfuld erfaring med hvalpekøb fra anden kennel tidligere, som resulterede i, at vi måtte aflive (anbefalet af hundeteapeuter mfl.) vores kun ti mdr. gamle, men også dejlige vovse pga. dårlig genetisk arv og ringe

socialiseringsorienteret opdræt, som betød at vores vovse led af et meget nervøst sind. Det var en meget hård beslutning at skulle træffe samt er alle spørgsmålene, som popper op bagefter næsten ikke til at bære.

I denne svære tid fik jeg kontakt til Joan, som forsikrede mig om, at min beslutning om at give vores vovse fred var den rigtige og fik mig til at komme og besøge familien, så jeg kunne se, hvordan en god hvid Schæfer også kan være.

Jeg var fast besluttet på ikke at skulle have hund igen, men tog alligevel over for at besøge Bianca, Aslan, Sasha og selvfølgelig også familien med to ben, for at få ro i mit sind.

Der var ingen hvalpe, men Bianca var gravid. Jeg nåede lige hen til hegnet, alle hundende gøede, ingen af hundene havde set mig før, så jeg tænkte; hvis jeg stikker hånden ind til dem nu, så ved jeg om det er gode eller angste hunde…så det gjorde jeg… og ved
den måde de viste tillid og bare blev glade for, at jeg ville snakke med dem… gjorde at jeg besluttede mig for at få hund igen. Så derfor fik vi Bluey.

 

Med den tunge erfaring i balasten. Kom tvivlen på mig selv som hundeejer; ser jeg nu det jeg skal, gør jeg det godt nok og hvor kan jeg gøre noget mere for, at min hund får et godt hundeliv. Derfor har jeg søgt kontakt til hundeteapeut, for at få gode råd til,
hvordan jeg bliver den bedste ejer for Bluey. Jeg bad hende også om at give mig en vudering af hans psyke. Den teapeut, jeg benyttede er blindehundetræner og har stor erfaring inden Schæfere, men benytter ikke Schæfere mere pga. deres psyke, det er svært at finde gode avl. (det var med hendes anbefaling, at jeg lod vores første vovse sove ind og få fred).

Hendes dom var:

At sjældent havde hun set så lækker en Schæfer… han var så velafbalanceret, at man burde bruge ham til avl. Hun bemærkede, at han måtte have haft gode betingelser, for han hvilede meget i sig selv og havde og sjælden god ro. Hun sagde, man kan tydeligt se,
når en Schæfer kommer af dårlig avl. Her er en Schæfer, som er avlet helt rigtigt (gode gener)samt er blevet socialiseret helt rigtigt…. Hun sluttede af med at sige, der har du sgu gjort et godt køb.

Så til alle jer, som tænker på at købe hvalp!!!

Får i en hvalp fra Joan og co., så bliver i nogle heldige ejere af en rigtig dejlig Schæfer med gode gener og som har fået de helt rigtige opvækstbetingelser.

E-mail:noyons@mail.dk

Skrevet af Christian Ravn Pedersen, d. 18-04-2010

Hej Joan og familie.

Vi vil lige skrive et par ord, om den rigtige gode og rare familie Mechlenborg. Joans kennel er bare allertiders, det hele skal bare være i orden. Hos hende har vi nemlig købt, vores lille vovse bobby fra anden kuld. Han er en meget stor, flot og sød hund, meget børnevenlig og dygtig, lyder allerede godt efter hvad vi siger og er god til trænings afterne. Er meget meget kærlig.

Mechlenborgs kennel levere bare de bedste hvalpe og denne hjemmeside fangede os med det samme, rigtige gode billeder og i det hele taget perfekt. Alle de kurser vi nu skal til og hele familens hjælpsomhed, hjælper os meget som hunde ejer.

Mange kærlige hilsner fra

Christian Ravn Pedersen
og Inga Pedersen

Farre

Jylland

E-mail:

chr.r.p@mail.dk

Skrevet af Stine (tonny og Fenris) , d. 18-10-2012

Tillykke med de små uldtotter.  glæder mig til at følge Fenris’ små nevøer og niecer her på siden de næste uger.

Til fremtidige købere kan det siges at Joan gør et fantastisk socialiseringsarbejde og vi er ubeskriveligt lykkelige og glade for vores skønne dreng fra 3. Kuld (kuldbror til Sirius)

E-mail:

Stine@stineogtonny.dk

Skrevet af Liva Nielsen, d. 26-02-2013

Hej Joan + familie.

Her lige et par ord fra os.

VI er de heldige ejere af Zeus (Kaus Medius) fra 5. kuld. Vi er meget glade for den gode behandling og alle de gode råd vi har fået ved købet. Vi er 1. gangs hundeejere uden erfaring med schæfere og vi må sige at vi er meget tilfredse.

Dommen ved dyrlægen (som selv har hvid schæfer-blanding) er:

En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top.

Råddet fra dyrlægen var at vi burde overveje om han evt skulle tilbydes til avl med tiden, da racen kunne gavnes af dette sind og udseende! Stor ros til Joan.

Vores oplevelse er da også en hvalp, som har et fantastisk godt hundesprog og som trives med alle typer hunde. Han tumler med de store og er meget forsigtig ved de små på trods af at han kun er 4 mdr.

Han var praktisk talt renlig da vi hentede ham. Sov igennem fra 1. nat. Elsker opmærksomhed fra alle mennesker voksne såvel som børn i alle aldre. Trives med vores katte og kanin.
Det er tydeligt at Joan har arbejdet meget med hvalpene inden de flytter hjemmefra.

Alt i alt en super god oplevelse at købe hvalp her og vi er lykkelige for vores dejlige dreng.

Mange kærlige hilsner

Liva, Morten, Sean og Jennifer (Og Zeus)

Sanderum, Odense

E-mail:

livanielsen@hotmail.com

Skrevet af Solveig Nielsen, d. 12-06-2013

Hej Joan, Flemming, Sebastian og Julie.

Allerførst : STORT tillykke med den flotte rapport fra DDH`s uanmeldte kennelinspektion, selvfølgelig var alt i orden også selvom det var 3 dage før Sebastians konfirmation og I havde travlt med forberedelserne.

Hos jer er der altid tid og overskud til hundene, det mærker man straks man træder ind i jeres hjem.

Dernæst vil Thor (Kaus Australis, fra 5. kuld) Jørgen og jeg ,sige 1000 tak for det skønne hvalpetræf arrangement på Egeskov d. 8. juni 2013.

Det er en fantastisk ide at samle alle, der har lyst, fra tidligere kuld – I får mulighed for at hilse på hundene igen og vi som nye ejere får hilst på hinanden og ser hvor skønne de store hunde er blevet. 11 flotte hvide Schæfere var mødt op fra nær og fjern.
Uden at overdrive, kan vi vist godt sige, vi vagte stor opsigt !!

Hundene var så imødekommende overfor alle alle parkens øvrige gæster og der blev spurgt rigtig meget ind til racen. Så er man da en smule stolt.

Hundene hyggede sig med hinanden og vi mennesker havde også en fantastisk dag, vejret var lige tilpas og den medbragte frokost ved langbordet, hvor hundene lå side om side ved vores fødder, fik snakken til at gå på kryds og tværs af landsdelene. Joan havde en konkurrence med og alle gik til spørgsmålene med stor iver. Vi fik lejlighed til at se hvilke kunster og færdigheder de enkelte hunde kunne underholde med og der var mange sjove og imponerende imellem.

Både vi og hundene fik en ordenlig en på opleveren og hvis ikke…. var det vores egen skyld, for der var så meget at kaste sig over… tror alle hundene var med i labyrinten, vi fandt nu ikke den rette vej ud, men ud kom vi da !

Nogle enkelte havde mod til at gå over hængebroen i bøgetræernes toppe, flot flot. Og de fleste tog en tur på rutchebanen.

Hundene tog det i stiv arm at besøge Draculas mørke hule med de uhyggelige lyde. Overalt hvor vi gik i parken eller på museerne kom folk og hilste på.

Joan havde kaffe og kage med (tak sebastian for den skønne rabarberkage)

Og så kom det spændende øjeblik hvor vinderen af konkurrencen skulle findes. Bølle løb med sejeren men der var fine gaver til alle hunde.

Det var noget af opgave at få alle hunde (og mennesker) placeret til et gruppebillede – men vi håber det lykkedes.

Det var bare sådan en god og afslappet dag så Thor og vi, kommer hel sikkert igen til næste års hvalpetræf.

Mange kærlige hilsner fra
Thor, Jørgen og Solveig, Vissenbjerg Fyn.

E-mail:

tingvad@get2net.dk