Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Om os

Vi er en familie med en flok langhårede hvide schæferhunde, en kat, høns og ænder der bor på landet i Odenses sydvestlige del.

Jeg hedder Joan Mechlenborg og er uddannet biolog.

Jeg er opvokset med hunde og har arbejdet med egne hunde i  30 år.  I en årrække har jeg trænet redninghund ved Beredskabet. Desuden har jeg i over 20 år arbejdet med egne og andres hunde  i bla. DKK,  egen hundeskole og i jagthunde- og problemhunderegi.

Børnene er vokset op med hunde og har selv deres egne hunde som de træner og hygger med.

Alt hvad vi gør med hundene kører efter princippet om ‘psykologi fremfor magt. Hunden er vor ven og behandles som sådan.

 

De hvide schæferhvalpe der kommer til verden her hos os er ‘ægte’ stueopdræt, da det er den bedste måde man kan præge en lille hvalp på. Hvalpene fødes i vores ene stue der midlertidigt laves om til soveværelse. Her bor de sammen med deres mor og os de første 3 uger. Her er den ro der skal til for at mor og hvalpe kan trives. Og samtidig kan vi holde øje med dem.

Efter den 3 uge har vi dem i hele huset. Her bor de sammen med vores andre hunde og os til de flytter hjem til deres nye familie.

Vi gør meget ud af at socialisere hvalpene undervejs, da det er vigtigt for hvalpenes videre færden.

Det betyder at vi ligger meget vægt på at hvalpene får kærlig omsorgsfuld pleje og samtidig præges, så de bliver klar til at håndtere verden omkring dem. De oplever i deres tid hos os husets forskellige dyr, mange børn og voksne med både hat og briller og de sidste uger også katte, heste, tur i bil,fremmede hjem, cykler, biler osv. Det hele selvfølgelig i et tempo hvor de magter det.

2015-04-12 16.24.44

I uge 7 laves der en test på hvalpene. Denne og de forgående ugers observation danner sammen med den
kommende hundeejers ønske grundlaget for at den ny ejer får den rigtige hvalp med hjem.

Det må dog siges at det også sker at hvalp og ejer finder hinanden længe inden den 7 uge.

 

Vores Kennel har kennelmærke i DDH (Den Danske Hundeforening) og vi er medlem i KFDS(Klubben For Danske Schæfere)