Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Hvalp fra os

Det får du hvis du vælger en hvid schæfer hvalp fra os:   

Uanset om du har haft en hvid schæfer før eller det er første gang, er det altid vigtigt at man føler sig godt rustet til at skulle have en lille hvalp med hjem.

Derfor får du hos os:

-Mulighed for at komme og hilse uforpligtende på vores hunde inden hvalpene bliver født. Det giver et godt billede af hvordan en hvalp herfra starter sit liv. Uden at man “lokkes” af en lille hvalp :-)

– Mulighed for at følge din hvalp så du og den kan lære hinanden at kende inden den skal med dig hjem. Vi hygger med hvalpene og de voksne hunde, får en kop kaffe og lidt hjemmebag, medens vi snakker om de spørgsmål du måtte have. Når vi mødes, er der derfor altid tid til den snak du måtte have brug for :-)

-Ved 1. møde når hvalpene er ca. 4 uger (hundemor og hvalpe skal lige have tid til at komme sig ovenpå fødslen) udleveres og gennemgås mappe med mine råd “En god start med din hvalp”.Senere kommer der flere papirer til, der skal hjælpe dig godt på vej som kommende ejer af en hvid schæfer . Opstår der spørgsmål undervejs, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe.

– En langhåret hvid schæfer hvalp der bliver godt socialiseret i de ca 9 uger hvalpene er her. Den får mødt høns, ænder, heste, katte mv. , får oplevet hverdagen i stuerne hos en familie hvor der kommer og går mange børn og voksne, oplevet trafik, kørt bil, set andre hjem, hørt lydcd med skud og torden osv. Altsammen i et tempo hvalpen magter. :-)

– en hvalp der er vokset op iblandt os og vores andre hvide schæferhunde under trygge og kærlige forhold inde i huset. Som en del af familien.

– en hvalp der er vant til børn og dyr.

– en hvalp der er hvalpetestet. Som kvalitetssikring af den socialisering hvalpene har været igennem. Samtidig giver det sammen med jeres oplevelser af hvalpen og mine daglige observationer et billede af hvilken hvalp man har med at gøre. Familiehund, arbejdshund eller noget midt imellem…

– en hvalp der  er vaccineret, behandlet mod indvoldsorm, sundhedstjekket og har sin egen sundhedsbog fra dyrlægen.

– en hvalp der er chippet og registreret i Dansk Hunderegister, som det lovmæssigt kræves.

– en hvalp der  har stamtavle, så man fx. er sikret mod indavl og mod at der er avlet på hunde med dårlige hofter(der desværre ofte er et problem hos store racer).

– en hvalp der  bliver solgt med købskontrakt og en stor hvalpepakke*.

– en hvalp hvortil der medfølger råd og vejledning i det omfang der er behov.Både før og efter afhentning af hvalpen. I hele hundens liv.

 

*  Hvalpepakken indeholder en stor del af det du skal bruge til en start : halsbånd, line, tæppe der lugter af mor og søskende, skål, 1 sæk foder(10 kg royal canin), godbidder, tyggeben, legetøj og meget andet.

Desuden mappe med råd og vejledning (gennemgåes ved vores møder), træningsøvelser,foderanvisning mv,  billeder fra den tid hvalpene har været her mv.

Samt hvalpedag med frokost og hygge ca 2 måneder efter du har købt hunden, årligt hvalpetræf med sjove konkurrencer og fine præmier. Mulighed for foder og hundeartikler til indkøbspris gennem vores hundefolks fællesindkøb.

Vi har desuden en lukket gruppe “de hvide fra mechlenborg” på facebook hvor alle med en hund herfra kan blive medlem -hvis man ønsker det.  Her kan du altid trække på erfaringer fra de andre hundeejere, lave legeaftaler, lave fællesindkøb af foder, indsende sjove billeder eller andet.