Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Tak til jer alle

Tak til alle jer som venter spændt sammen med os når vi skal have hvalpe, ‘vores’ nye – som “gamle” hvalpekøbere,  venner, familie og hundeinteresserede i det ganske land.

Og så lige et ekstra velfortjent tak til alle jer “gamle” hvalpekøbere,  som ikke alene har fulgt op på det socialiseringsarbejde jeg i sin tid startede, men også ivrigt har udbredt jeres glæde og kendskab om vores kære hvide schæfer hvalpe og hunde til andre.

At opdrætte gode velsocialiserede hvalpe er en stor fornøjelse når vi nu igennem snart 6 år, fra tid til anden, har haft æren af at kunne følge stort set alle hvalpene og set hvordan de trivedes i hver deres dejlige familie.

 

En særlig tak til alle de af jer fra ”nye og gamle kuld” som har fremvist ”de hvide fra Mechlenborg” på udstillinger, til lydighedsprøver, på job mv  i det ganske land. :-)

Hvem havde troet at min lille kennel skulle klare sig så flot som i har gjort. Er stolt af jeres meget flotte præstationer med jeres hunde  :-).

Endvidere tak for oprettelse og skriblerier på vores gruppe ”de hvide fra Mechlenborg”  på facebook.

Den har rigtigt mange glæde af.

Ikke mindst jeg der nyder hvert et billede og indslag:-)

 

Knus fra Joan