Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Aslan

 

Aslan er en af vores 6 dejlige hvalpe fra første kuld.

Han er den førstfødte, og derfor blev det ham Sebastian og Julie valgte d. 8 december. Han er en bestemt, rolig og meget godmodig fyr med store poter. Så det kunne kun være Aslan, fra den store løve i Narnia.

Han har allerede vist sig at være yderst lærenem og meget omgængelig.

Han er også en strålende kyllingepasser. Faktisk er kyllingerne så glade for ham at de kravler ind i hans store mund. Her sidder de så og pipper stille og tilsyneladende velfornøjet, medens Aslan forsigtigt bærer dem rundt med åben mund. Efter en lille rundtur bliver de stille sat på stuegulvet så de kan hoppe rundt her.  første gang vi så det var det med hoppende hjerte, men det var som altid venligt ment.

Sidste nyt om Aslan er at han sammen med bror Aiolos var til optagelsesprøve d. 17/10-09 til redningshund ved Nyborg-Ørbæk Beredskab. Det er med en hvis stolthed jeg kan fortælle at begge hunde bestod, og nu træner 2 gange om ugen rundt omkring på Fyn

Aslan træner nu 2 mdr . efter stadig som redningshund og det går rigtig godt. Om en måned skal han til endnu en prøve for at komme på sidste del. Han er dog stadig meget ung, så mon det bliver til afsluttende prøve før om et år.

 

Aslan det er nu et år efter din død og du er stadig savnet så meget. Sjældent har en hund haft en
personlighed som du. Vil altid huske dig min kære ven.