Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Til vores to elskede hunde

Vores elskede hvalpe er væk. For første, eneste og sidste gang hoppede de over vores 1,5 meter høje låge efter et rådyr der havde forvildet sig ind i den bagerste del af vores have, hvor børnene har legeplads. De løb igennem børnenes legeplads, ud på marken, ca 1,5 km over 3 marker og ud foran toget. Igen og igen spørger vi os selv “Hvorfor skulle det ske, hvordan kunne så mange uheldige faktorer ramme sammen på en gang og så på 10 min?” De var borte næsten inden vi fik gang i eftersøgningen.

Aldrig havde vi forestillet os at vores 2 dejlige og højt elskede Aslan og Belle skulle forsvinde på den måde. De var vores lille families et og alt. Altid var de med, på træningsholdene hvor Sebastian og farmand gik med dem, hos morfar, til redningshundetræning med Sebastian og mor, når børnene skulle hentes fra skole, på campingferie, på handleture… Altid.

1000 gange havde de leget i haven og aldrig var de rendt ud. Selv ikke når børnene løb på legepladsen og efterlod dem i haven.

Men den 30. januar skulle vores liv forandres så der kun var smerte og rungende tomhed tilbage. Aslan og Belle var ude at lege i haven med Sacha. Jeg havde lige været nede og kigge til dem og de hyggede sig som altid i sneen. Børnene og en kammerat sad i
vinterhaven der vender ud mod haven og legede. Pludselig gør Sacha meget indtrængende og på en måde jeg aldrig før har hørt. Jeg skynder mig de 5 meter der er fra vores kontor og ud til hende. Undrer mig over hendes mærkelige gøen og kigger ud i haven. Aslan og Belle er væk. Jeg gribes af panik for de er aldrig tidligere forsvundet nogen steder hen. Begge er så tæt knyttet til os.
Jeg kalder og forventer Aslan kommer rendende med det samme, som han altid plejer at gøre når jeg har ham med ude til træning eller på tur. Men der kommer ingen. Hurtigt bliver der sat en eftersøgning i gang.

I bil og til fods ledte vi men uden resultat. Panikken greb mig mere og mere, da jeg kørte op i vores lille by og ingen hunde kom. Jeg kørte tilbage, og Flemming tog bilen for at lede, medens jeg i løb fulgte hundenes og Sebastians spor i den ½ meter sne der
lå på marken. Sebastian havde klogt fulgt deres spor i den nyfaldne sne. Efter at have løbet 7-800 meter nåede jeg toppen af den bakkede mark. Her førte sporene til venstre. Ca 6-700 meter nede af marken på den anden side af  bækken ser jeg Sebastian. Han havde fulgt hundenes spor over til jernbanen. Jeg lammes for mine tanker flyver til Claus og Chrístel fra Kennel Bright White der for nogle år siden fik 2 unghunde kørt ned af et tog. Åh gud tænker jeg, lad ikke dette frygtelige være sket for mine elskede hunde. Jeg hører Sebastian der kalder og hører mig selv der kalder og kalder på Belle og Aslan, men ingen kommer. Jeg vinker Sebastian tilbage og vi mødes midt på marken. Vi kalder sammen igen og igen medens vi bevæger os med hundesporene over mod banen. Pludselig ser vi på 300 meters afstand, en person i orange tøj ved skinnerne. Det er en øde strækning, så hvem kommer der lørdag
sidst på eftermiddagen. Lammet går vi ned til bækken og Sebastian vil over for at lede videre. Men jeg ved inderst inde godt hvad der er sket, selvom jeg skubber det fra mig. Det må ikke være det….

Julie er hjemme husker jeg, at jeg får sagt, inden vi tumler desperate tilbage igennem den høje sne.
Udmattede og med et desperat håb om at de er kommet hjem.

10 min. efter ringer telefonen. En mand siger “mangler i 2 hunde, så har jeg dem her” Åh gudskelov de er i live, tænker jeg et kort sekund . Men lyset slukkes brat da han sige” de er kørt ned af toget”. Jeg skriger, Sebastian skriger og jeg griber om ham. Hans og Julies 2 elskede hunde er døde….

Vi når de sidste 5-600 meter hjem, hvordan husker jeg ikke. Jeg får ringet til Flemming, husker hans skrig og ordene åh det var derfor toget tudede da du kørte op til byen.. 10 min….

Så er vi pludselig hjemme og ham der har fundet dem kommer. Han har dem ikke med. De er ikke så pæne siger han igen og igen. Hovederne er intakte men ikke resten. Jeg kan ikke holde ud at høre ham sige det og alligevel bliver jeg stående. Må have
Sebastian væk. Flemming tager ham med ind og jeg bliver. Manden gentager det igen og igen. Han er bleg og jeg husker mine tanker går til det han netop har set. Jeg føler med ham og kan ikke rumme det. Vil du have dem hjem siger han ellers kører vi dem på destruktionen. Hjem siger jeg, de skal hjem. Manden kører og jeg går ind. Min familie er opløst i gråd og Julie ved  endnu ikke hvad der er galt. Langsomt sætter jeg mig ned, ser hende i øjnene og fortæller hende den grusomme sandhed om hendes elskede Aslan og Belle.

 Belle og Aslan blev begravet i mandags. En smuk begravelse med deltagelse af mange af deres kære søskende og familier. Her var blomster og sang. Mere end 5o hundevenner, venner og familie har mailet, ringet, sms´et og besøgt os. Der er sendt blomster og vin.

Kære venner tusind tak for alle jeres ord og handlinger, jeres godhed og dejlige væremåde. I nøden kender man sine venner. Og tak. Tak til jer alle. Vi er så lykkelige for at vi har jer.

 

 

Kære Belle og Aslan

Et dybt og inderligt Tak for at vi fik lov til at lære jer at kende. I har rørt vores sjæle så dybt at i forevigt vil blive der. Vi så jer komme til verden, vokse op og blive de fantastiske hunde i blev. Desværre blev vores tid sammen alt, alt for kort.

Du Belle var skønheden og godheden selv, så mild som en sagte sommerbrise.

Du Aslan var en af de største og mildeste hvide schæfere denne verden har set. Klog og god bestred du dit lille kongerige med dine mange søskende og venner. Aldrig var der ufred.

Håber vi ses engang igen

I er savnet og elsket af alle som kendte jer.

 

For evigt

 Jeres familie