Get Adobe Flash player
Billede galleri
Nyheder

Vi venter hvalpe i vinteren 2018/19.
Skulle det have interesse er i velkommen til at aflægge os et besøg og hilse på vores voksne hunde:-)
For nærmere info kontakt os på 51337063

læs mere

Hvalpekøberne siger…

"En hvalp som er meget fremme i skoene og har fået alt hvad man som hvalpekøber kan ønske sig med fra opdrætteren hvad angår socialisering og gener. Han er meget udadvendt, tillidsfuld og udforskende. Ifølge dyrlægen er det tydeligt at han er meget afbalanceret. Desuden er hans fysiske form i top"


læs mere

Crash test

Kæledyr i bilen

(artikel fra FDM 9/8-12)

Der findes ikke en lovgivning, når det kommer til at transportere kæledyr i bilen. Men løse kæledyr i bilen kan være farlige for bilens passagerer ved en kollision.
Kæledyret risikerer også at komme til skade, hvis det ikke er sikret i bur eller sele.

Det kan have alvorlige konsekvenser for både mennesker og dyr, at lade være med at spænde kæledyr fast i bilen. Ved en kollision kan kæledyret blive slynget gennem bilens kabine og gøre stor skade på både sig selv og bilens øvrige passagerer. Det bedste er, at
anbringe dyret i en transportkasse eller hvis det er en hund i en særlig sikkerhedssele til hunde.

Vend transportkassen sidelæns

Hvis hunden anbringes i en transportkasse, skal kassen stå med siden til, så hundens krop vender på tværs af bilens kørselsretning. Hvis kassen i stedet vender sådan, at hundes hoved eller bagkrop er i bilens kørselsretning, er der større risiko for skader på
ryg eller hoved.

Hundesikkerhedssele på bagsædet

Hunde der sikres med hundesikkerhedsseler skal placeres på bagsædet. Derved undgår man, at hunden bliver ramt af frontairbaggen ved et sammenstød. Har du en bil, hvor det er muligt at montere et hundegitter, som hunden kan sidde bag, er det en sikkerhedsmæssig fornuftig løsning. Dog er det kun passager i bilen og ikke hunden selv, der er sikret med gitter ved en kollision.Crashtest (se link) illustrerer vigtigheden af at spænde kæledyrene fast, hvis de skal med på køreturen.